10:00-20:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας

+306973533544+306973533544

Σεμινάρια

for english version: www.thenewearth.earth

Πρόγραμμα μασάζ σε σχολεία

Λιγότερο εκφοβισμός, περισσότερο ομαδικό πνεύμα
Λιγότερη βία, περισσότερη συμπόνια
Λιγότερο άγχος, περισσότερες γνωστικές δεξιότητες
Λιγότερη αναστάτωση, πιο αποτελεσματική διδασκαλία
Λιγότερη κορτιζόλη, πιο ευτυχισμένοι δάσκαλοι και μαθητές

Το πρόγραμμα Massage in Schools είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που έχει δοκιμαστεί εδώ και χρόνια σε σχολεία σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία και αποτελέσματα.
Για 10 ή 15 λεπτά κάθε μέρα τα παιδιά δίνουν και λαμβάνουν μασάζ σε ζευγάρια στην τάξη.
Η διδασκαλία μου απαιτεί 5 συναντήσεις μισής ώρας με τα παιδιά και τον δάσκαλο.
Μετά από αυτές τις 5 σύντομες συναντήσεις, τα παιδιά είναι έτοιμα να εξασκήσουν το πρόγραμμα μόνοι τους και να κάνουν ελαφρύ μασάζ το ένα με το άλλο (πάνω από τα ρούχα) χρησιμοποιώντας απλά βήματα.
Η διδασκαλία είναι εμπνευσμένη και γεμάτη χαρά, παιχνίδια και παραμύθια!

Τα αποτελέσματα είναι πολύ σύντομα προφανή:
Μειώνει την επιθετικότητα
Προσφέρει ξεκούραση από την αγχωτική ζωή των παιδιών
Αυξάνει την οξυτοκίνη
Προσφέρει καλύτερη συγκέντρωση
Δημιουργεί ηρεμία στην τάξη
Βοηθά τα παιδιά να συνδεθούν και να δημιουργήσουν καλύτερες σχέσεις

Εάν διευθύνετε ένα σχολείο ή εμπλέκεστε ούτως ή άλλως με οποιονδήποτε ρόλο σε ένα σχολείο, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες

Ενεργειακός καθαρισμός χώρου

Πολλές φορές αισθανόμαστε την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που ζούμε ή εργαζόμαστε δυσάρεστη, βαριά, καταθλιπτική ή αρνητική. Επίσης πολλές φορές αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι «πεσμένοι», νευρικοί, απροστάτευτοι απέναντι στην επιθετικότητα ή μπλοκαρισμένοι.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους. Μπορεί οι σκέψεις ή τα συναισθήματα (δικά μας ή των άλλων) να μας επηρεάζουν ή να έχουν εγκλωβιστεί, μπορεί μόλις λίγο πριν να προηγήθηκε κάποιος καυγάς, ή να ανακοινώθηκε κάτι δυσάρεστο, μπορεί απλά να έχει μαζευτεί παλιά ενέργεια που δεν βρήκε τη ροή της να φύγει και έχει τελματωθεί στο χώρο, μπορεί να έχουμε εξαντλήσει την ενέργειά μας και να μην μπορούμε να την αναπληρώσουμε ή να αισθανόμαστε ότι χρειαζόμαστε από κάπου να πάρουμε χαρά και φροντίδα.
Για όποιον λόγο και να συμβαίνει αυτή η δυσαρμονία υπάρχουν τρόποι καθαρισμού, ανανέωσης, ενίσχυσης και προστασίας της ατμόσφαιρας και της ενέργειας γύρω μας ώστε το περιβάλλον να αντανακλά σε μας τα καλύτερά του στοιχεία αλλά και εμείς να αισθανόμαστε καθημερινά ανανεωμένοι, ζωντανοί, ενεργητικοί και αισιόδοξοι.

Θέλουμε να κάνουμε τον χώρο μας έναν χώρο δύναμης γιατί όταν αισθανόμαστε ασφαλείς και άνετοι στο σπίτι μας, τότε θα αισθανόμαστε περισσότερο ικανοί να αντεπεξέλθουμε στα γεγονότα του έξω κόσμου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δειχθούν στην πράξη πανάρχαιοι, ιεροί, δοκιμασμένοι, δυνατοί τρόποι ενεργειακού καθαρισμού και εναρμόνισης μέσα από ένα τελετουργικό που διδασκόμαστε βιωματικά βήμα – βήμα, μαθαίνοντας να καθαρίζουμε τον χώρο μας από την πιο χονδροειδή έως την πιο λεπτοφυή τελματωμένη ενέργεια.
Ποιους αφορά: Το σεμινάριο αυτό μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας που θα ήθελε να μάθει να καθαρίζει μόνος του ενεργειακά το χώρο του. 
Ενδείκνυται ιδιαίτερα για θεραπευτές στους χώρους των οποίων συσσωρεύονται ενεργειακά κατάλοιπα, καθώς και για όσους έχουν την δύναμη, την έφεση και την επιθυμία να ασκήσουν επαγγελματικά αυτή τη μέθοδο.

Τα θέματα της διδασκαλίας: αφορούν τον σκοπό, την δημιουργία και την συχνότητα του τελετουργικού, την προσωπική προετοιμασία και ενδυνάμωση, την αφιέρωση, τον καθαρισμό σε υλικό επίπεδο, το ξύπνημα, ξεσήκωμα και διασκόρπιση της ενέργειας, το κάπνισμα, την επιλογή βοτάνων, την δημιουργία smudging sticks, την εύρεση /επιλογή και συμβολισμό των φτερών, την χρήση Singing bowl για ισορρόπηση και εναρμόνιση, προχωρημένες ιαπωνικές τεχνικές ρέικι για ενεργειακό καθαρισμό και προστασία, στοιχεία από την Aura-Soma για πιο λεπτοφυή καθαρισμό και ανανέωση, την χρήση του αγιάσματος, των θυμιαμάτων, την επαφή με το πνεύμα του χώρου, και την προσωπική στήριξη τέλους –γείωση.

Ακόμη θα μιλήσουμε για:ειδική φροντίδα για το κατώφλι, οδηγίες διατήρησης του καθαρισμού, σύντομη αναφορά σε φροντίδα χώρου με κρυστάλλους, ειδικές οδηγίες καθαρισμού από αρνητικές ενέργειες, ιερά μονοπάτια ήχου, τα 4 στοιχεία, χρήση ειδικής μουσικής, βωμούς, τεχνική για μεταμόρφωση –κόψιμο αρνητικής ενέργειας αντικειμένων
Θα αναφερθούμε μέσα από την έρευνα ετών, σε πηγές για χρήση υλικών και παρόμοια τελετουργικά από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Μεσοποταμία, τους ινδιάνους της Αμερικής, τους σαμάνους της Ασίας, μέχρι τις “μάγισσες” του Μεσαίωνα.

Αν ήδη ασχολείστε με ενεργειακούς καθαρισμούς και αναρωτιέστε αν αυτό το σεμινάριο έχει να σας μάθει καινούρια πράγματα, παραθέτω μερικές ερωτήσεις στις οποίες θα δείτε εάν γνωρίζετε ή όχι τις απαντήσεις.

Τι χρειάζεται ένα τελετουργικό και πώς το δημιουργούμε? Σε ποιές χρονικές στιγμές το εφαρμόζουμε? Πότε δεν κάνουμε καθαρισμό? Τι αντιπροσωπεύει το σπίτι μας? Ποια βότανα χρησιμοποιούμε για να διαλύσουμε ενέργειες και ποια γι α να συνθέσουμε? Με τι υλικό δένουμε τα smudging sticks, με τι χρώματα και γιατί? Από ποιο σημείο του σπιτιού ξεκινάμε όταν κάνουμε τον καθαρισμό και σε ποιό καταλήγουμε? Σε ποιά κατεύθυνση κινούμαστε και γιατί? Τι ιδιότητες έχουν και τι συμβολίζουν τα 7 βασικά υλικά που καίμε στον καθαρισμό? Τι συμβολίζουν τα φτερά? Τι συμβολίζει το κάθε είδος φτερού? Ποια είναι η ιδιότητα της μαστίχας στον ενεργειακό καθαρισμό? Σε ποιο βήμα του τελετουργικού χρησιμοποιούμε τα singing bawls? Με ποιες ιαπωνικές τεχνικές ρέικι, καθαρίζουμε τον εαυτό μας, την ενέργεια του χώρου και την αρνητική ενέργεια από αντικείμενα? (εκτός από τα σύμβολα) Πώς «σφραγίζουμε» τον χώρο? Τι είναι η αφιέρωση? 

Διάρκεια: 8-9 ώρες


Περιλαμβάνονται:

Διδασκαλία και πρακτική εξάσκηση

τετράδιο σημειώσεων,

το φαγητό σας,

τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν

ένα δώρο για τον ενεργειακό καθαρισμό

βεβαίωση παρακολούθησης

Το πιο μεγάλο δώρο όμως που μπορώ να σας κάνω είναι μετά το πέρας του σεμιναρίου. Για όσο καιρό χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια στην πρακτική σας εξάσκηση, θα είμαι δίπλα σας διαθέσιμη.
Επίσης μετά το πέρας του σεμιναρίου εντάσσεστε σε διαδικτυακή ομάδα για ερωτήσεις,  ό,τι σας προκύψει στην εξάσκησή σας και επιπλέον πληροφορίες που θα σας δίνω.

Γυναικείες Θεότητες

Γυναικείες Θεότητες

Ξύπνησε και αγκάλιασε τη Θεά μέσα σου!

Θέλουμε μ΄ αυτό το σεμινάριο να φωτίσουμε, και να αντηχήσουμε την ενέργεια που για χιλιάδες χρόνια έχει μαζευτεί στη λέξη «Θεά» Διαρκεί δυο ημέρες και ερχόμαστε σε επαφή με δεκάδες Θεές από κάθε θρησκεία, πολιτισμό, ιστορική εποχή.

Αυτό το σεμινάριο διερευνά πως κανείς καταλαβαίνει την υπερβατική, θηλυκή, θεϊκή δύναμη.

Οι μύθοι για τις θεές, τις νεράιδες, τις μούσες, μας μιλούν για το τι είναι άξιο, σεβαστό ή και τρομακτικό στις γυναίκες. Μας δείχνουν πως οι γυναίκες έχουν διαποτιστεί από τη θεϊκή δύναμη για πάντα.

Η θαυμαστή ικανότητα να δημιουργούνε ζωή από το σώμα τους, ο κύκλος της γονιμότητας που ακολουθεί και αντικαθρεφτίζει εκείνον της γέμισης και χάσης του φεγγαριού, τις συνδέουν με το ουράνιο, θείο βασίλειο.

Η παρουσίαση των ιστοριών  των Θεενών, θα μας προσφέρει την σοφία, την θεραπεία και την εξουσιοδότηση να τις χρησιμοποιήσουμε, και τα τυπικά, θα μας δείξουν  δρόμους να καλέσουμε το «ιερό στοιχείο» να μπει στη ζωή μας, γιατί αποτελούν κλειδιά περάσματος και πύλες σύνδεσης.

Και βεβαίως τα τυπικά, ξυπνάνε και αγκαλιάζουν το θεϊκό στοιχείο μέσα μας, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες και είναι ένας τρόπος να πούμε «ναι» σ΄ αυτές τις θεότητες και αγκαλιάζοντας και αποδεχόμενοι τις θεότητες, ξυπνάμε, αγκαλιάζουμε και αποδεχόμαστε ουσιαστικά τον εαυτό μας.

Απαγγέλνοντας ιερούς στίχους

Φτιάχνοντας το πέπλο της Αθηνάς

Γιατρεύοντας την καρδιά μας με την Ίσιδα

Καλώντας τη Φρέγια για την απελευθέρωσή μας

Πίνοντας τον κυκεώνα για να τιμήσουμε τη Δήμητρα

Διαλογιζόμενοι με το φτερωτό λουλούδι της χαράς

και της γυναικείας σεξουαλικότητας

Τα τελετουργικά, μας βοηθάνε να επικεντρωθούμε και να ξεδιαλύνουμε τις σκέψεις μας, γιατί ουσιαστικά είναι ένας τρόπος διαλογισμού. Το ξεκαθάρισμα των σκέψεων, μας ωθεί να αντικρίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας. Μας επιτρέπει να έχουμε τον έλεγχο των ζωών μας αντί να αισθανόμαστε θύματα από γεγονότα που συμβαίνουν έξω από το βασίλειο της δύναμης μας.

Τέλος, η κάθε Θεά, αποτελεί και ένα αρχέτυπο στάσης ζωής και συμπεριφοράς. Δουλεύοντας αυτογνωσιακά με τις Θεότητες, μπορούμε να βρούμε με ποιο αρχέτυπο συντονιζόμαστε. Μέσα από αυτή τη γνώση κατανοούμε καλύτερα ποια στοιχεία μας βοηθούν στον χαρακτηρα μας και ποια μας δυσκολεύουν. Η κατανόηση φέρνει αυτοπαρατήρηση και η αυτοπαρατήρηση εγρήγορση που με τη σειρά της λύνει ή προλαβαίνει τις δυσκολίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΡΩΤΑΣ,
ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ, ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΓΑΙΑ,  ΗΑΤΗΟR,  ERDA ή URD,  DANU,   SPIDER WOMAN,   BILIKU,   ADITI,  ΝUT,  ΑΣΤΑΡΤΗ, ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ,  ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΠΑΡΘΕΝΑ,  HOCHIQUETZAL,  OSHUN,  ΑΦΡΟΔΙΤΗ, RATI, BENZAI-TEN, ΗΡΑ, LALITA,   ARUNDHATI,    MAMA-QUILLA,  YEMANA,    JUNO,   MUT,   SAR-AKKA,   RENENET,   AJYSIT,   HAUMEA,    WAWALAK,   ROHZENITZN,  SAULE,   ΔΗΜΗΤΡΑ,   ABEONA,  ΑΘΗΝΑ,  IX-CHEBEL-YAX,   ZHINU,   SARASVATI,   LAKSHMI,    ΕΚΑΤΗ,   ΜΟΙΡΑ,   ΑRIANRHOD,   ΦΕΡΩΝΙΑ,   ΛΗΘΗ, ΥΓΕΙΑ,  ΠΑΝΑΚΕΙΑ,  ΙΣΙΣ,   SEKHMET,   ΑΡΤΕΜΙΣ,   ΚΥΒΕΛΗ, ΕΥΡΥΝΟΜΗ.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ,

μια αστείρευτη πηγή γνώσης

για την Θηλυκή Αρχή

Κατασκευές, τελετουργικά, διαλογισμοί