10:00-20:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας

+306973533544+306973533544

Δημιουργίες

Βιβλία

Βιβλία

Σε τι εξασκείσαι κάθε μέρα; Σε τι κάνεις πρακτική; Στο παράπονο, την γκρίνια και την δυσαρέσκεια ή την χαρά και την ευγνωμοσύνη; Γιατί να ξέρεις, σε ό,τι εξασκείσαι, σε αυτό γίνεσαι πάρα πολύ καλός!
Η εκπαίδευση του νου μας να εστιάζεται στην χαρά καθημερινά είναι, σύμφωνα με τους νευροεπιστήμονες, η καλύτερη στάση ζωής για να παρατείνουμε την εγκεφαλική νεότητα καθώς ο εγκέφαλός μας έχει πλαστικότητα
Η ευγνωμοσύνη πάλι, από τη σκοπιά της Θετικής Ψυχολογίας που είναι ο κλάδος που την μελετά, συγκαταλέγεται ως ένα από τα δέκα πιο σημαντικά θετικά συναισθήματα και έρευνες δείχνουν ότι η βίωση της ευγνωμοσύνης μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας, να αυξήσει τα επίπεδα της ευτυχίας μας, να μειώσει τα συναισθήματα κατάθλιψης ή άγχους και να δυναμώσει τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.
Αυτό το ημερολόγιο έρχεται ακριβώς για να μας βοηθήσει να εκπαιδεύσουμε τον νου μας στην εστίαση των όμορφων στιγμών της καθημερινότητας μας και να καλλιεργήσουμε συστηματικά την ικανότητα να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας.

1 Ευρώ από την πώληση κάθε βιβλίου δίδεται σε οργανώσεις που ασχολούνται με το παιδί, τον άνθρωπο, το περιβάλλον.

«ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ»

…για μικρά και μεγάλα παιδιά από 7-97 χρόνων…

Μια θαυμάσια ιστορία στο Θιβέτ από τον βραβευμένο συγγραφέα και εικονογράφο Μόρντικάι Γκερστάιν, για το ταξίδι και τις επιλογές της ψυχής μέσα στο χώρο και τον χρόνο.

Σ΄ ένα μικρό χωριουδάκι, ψηλά στα βουνά του Θιβέτ, ζει ένας ξυλοκόπος. Όλη του τη ζωή επιθυμεί να ταξιδέψει σε μακρινά μέρη, να δει τον κόσμο. Αλλά μεγαλώνει και φτάνει σε βαθιά γεράματα χωρίς ποτέ να φύγει από το βουνό. Όταν πεθαίνει, ξαφνικά του προσφέρεται μια ευκαιρία να ζήσει μια άλλη ζωή σε όποια μορφή θέλει, οπουδήποτε στους γαλαξίες. Προσεκτικά αποφασίζει… και βρίσκεται σε ένα μέρος που ποτέ δεν θα φανταζόταν ότι θα διάλεγε! Τι αποφάσισε ο ξυλοκόπος;

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ

Ένα βιβλίο γραμμένο με κέφι  για παιδιά αλλά και για μεγάλους που θέλουν να μάθουν το ρέικι ευχάριστα. Παιδικές παλάμες και ζωγραφιές, άγγελοι, ουράνια τόξα και πάπυροι,  μας οδηγούν βήμα βήμα να γνωρίσουμε το ρέικι, ενώ αν ήδη το ξέρουμε να λύσουμε πολλές απορίες μας.
Με παιχνίδια, αστείες ερωτήσεις, αναγραμματισμούς και σταυρόλεξα.
Με πλήρη φωτογραφικό οδηγό στο τέλος του βιβλίου, χρήσιμο για θεραπευτές του ρέικι.
Ένα βιβλίο που μιλάει με απλά λόγια για δύσκολες έννοιες και μυεί τις καινούριες γενιές των παιδιών σε πιο φυσικούς τρόπους ζωής.

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο τα μικρά παιδιά θα μάθουν πως με το θεραπευτικό άγγιγμα των χεριών τους μπορούν να λιγοστεύουν τον πόνο όταν πέφτουν και χτυπάνε, να ξεζαλίζονται από τα μαθήματα όταν διαβάζουν, να συγκεντρώνονται, να εκφράζονται, να μην έχουν τόσο άγχος στις εξετάσεις.

Οι μεγάλοι θα μάθουν πώς μπορούν να ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται, πώς να αναπληρώνουν την ενέργεια που τους λείπει, πώς να χαλαρώνουν και να κερδίζουν χαρά και ευεξία.

Έγχρωμο, με σκληρό εξώφυλλο και σπιράλ εσωτερικό δέσιμο, 55 σελίδες.
1 Ευρώ από την πώληση κάθε βιβλίου δίδεται σε οργανώσεις που ασχολούνται με το παιδί, τον άνθρωπο, το περιβάλλον.

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Τι θα πει η λέξη άγγελος; Πότε, από ποιόν, πώς και γιατί δημιουργήθηκαν; Ποια είναι η δουλειά τους και τι κάνουν εδώ στη γη με μας τους ανθρώπους; Από τι είναι φτιαγμένοι; Είναι αγόρια ή κορίτσια; Είναι πάντα καλοί; Πριν έρθω στη γη ήμουν άγγελος; Τι σημαίνουν τα ονόματά τους; Μπορώ να δω έναν άγγελο; Τι είναι ο φύλακας άγγελός μας; Τρώνε; Πεθαίνουν; Κουράζονται; Πρέπει να είμαι καλός για να με αγαπούν οι άγγελοι; Άραγε πώς είναι να είσαι άγγελος;

Με ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά και απαντήσεις από τη συγγραφέα με αγάπη, αμεσότητα και χιούμορ, το βιβλίο προσκαλεί τα παιδιά σ΄ έναν τόπο γιορτής, χαράς και ενότητας, όπου άγγελοι από την αρχαία Ελλάδα, Αίγυπτο και Περσία, μέχρι την Ινδία, την Ιαπωνία και το Ισλάμ, ενώνουν τα παιδιά όλου του κόσμου σε μια κοινή προσευχή. Ακόμη τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τους γνωστότερους ζωγράφους (Τζιόττο, Μποτιτσέλλι, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ραφαήλ, κ.ά)  και τους πίνακές τους με αγγέλους, παίρνοντας γνώση μέσα από χαρά και παιχνίδι.

Περιλαμβάνονται 24 δραστηριότητες όπως σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, κάρτες με μηνύματα, συνταγές, ζωγραφική, μαντάλες, λαβύρινθοι, χαρτοκοπτική, αντιστοιχίες, σπαζοκεφαλιές, παζλ, καθώς κι ένα αλφαβητάρι για ναψιθυρίσουν οι άγγελοι την ιστορία τους και να ταξιδέψουν τα παιδιά με τα φτερά τους. Στο τέλος του βιβλίου, ανακαλύψτε πώς ένα αγγελάκι ζωντανεύει και κουνάει τα φτερά του.


48 έγχρωμες σελίδες σε πολυτελή έκδοση και σκληρό εξώφυλλο
0,50 Ευρώ από την πώληση κάθε βιβλίου δίδεται σε οργανώσεις που ασχολούνται με το παιδί, τον άνθρωπο, το περιβάλλον.